6.9.2012

Muuttajat? Oikeasti?

Mainoksissa kohkataan nyt jollain kanavalla pian aloittavasta Muuttajat-realitysarjasta. Ymmärrän, että toiset meistä katsovat telkkaria enemmän kuin toiset, mutta siis että pitäisi katsoa televisiosta kun jotkut tuntemattomat ihmiset muuttavat? Mitä helvettiä? Radiomainokseenkin on ilmeisesti valittu potentiaalisten katsojien mielenkiintoa herättämään ihan parhaita paloja ohjelmasta, kuten se jossa joku nainen rementää jotain siitä kun astiat pitäisi kääriä yksitellen paperiin ja joku toinen oli sitä mieltä ettei todellakaan ala. Tai se kun miesääni päivittelee, kuinka hankalaa oli siirtää joku sänky yläkertaan tai jotain. Ajatella! Pakko nähdä!

Vaimo luuli ihan tosissaan sen radiomainoksen perusteella, että kyseessä oli joku Kellarihumppa-tyyppinen antimainos, jonka lopussa paljastuisi oikeasti se mitä mainostetaan. Mutta ei, Muuttajat on totta! Skannasin ohjelman kiinnostusmittarilla, ja siinä miljoonan hujakoilla sen viisari heilui.

(Ymmärrän, että tällä kirjoituksella itsekin osallistun siihen hypeen, mitä tuotantoyhtiö haluaa uutusohjelmansa ympärillä pörisevän. Mutta että siis Muuttajat? Mitä helvettiä!?)

1 kommentti:

  1. Tällasii ohjelmii on helpo ja halpa tehdä. Kuka vaan pystyis moiseen, videokuvais vaan jotain muuttoa tai mitä ikinä tahansa. Ja palkkaa maksetaan ja mediamaksu.

    VastaaPoista