28.6.2012

Hämmentävät tuotteet

Koiran sixpack
Joskus kun näkee jotain kummallista joka on kaupan, on se miltei pakko ostaa. Näin kävi  hiljattain mainiossa pispalalaisessa eläintarvikekaupassa, kun kissanhiekkaa hakiessani näin kassan vieressä koko joukon ruskeita lasipulloja. Mitä hiittä, koiran olutta? Jo vain, koiran makuun ohramaltaasta ja lihauutteesta (mitä se sitten lieneekään) tehtyä juomaa. Hunde-Bier, klassinen kaikkea se saksalainen keksii -keissi. Myyjä sanoi, että joku asiakas oli itsekin maistanut litkua. Ei kuulemma ollut hyvää, mutta hurtalle kyllä maistui huurteinen. (Ei vaiskaan, huoneenlämpöisenä se tarjoillaan, mutten voinut olla käyttämättä tuota kielikuvaa.) Oli pakko ostaa, ei voinut muuta. Nyt jos meille tulee koira vieraaksi, voin tarjota sille kaljat.

Huomaa mukana tullut ukulipukli.
Toinen juttu tuli lunastettua muutaman päivän takaisesta Book Depositoryn 24 tunnin alennusriehasta. Kaupan oli yhdessä vaiheessa erä pöllönoksennuskirjaa. Kyllä! Sen mukana tuli peräti ihka oikeaa pöllön yrsnöä! Kyseessä on lapsille suunnattu luonnontiedehenkinen kirja, jossa kerrotaan kaikki tarpeellinen pöllöistä ja niiden ruoansulatusmeiningeistä. Pöllöhän nielee saalinsa about kokonaisena, sulattelee sitä mahalaukussaan aikansa kunnes oksu soittaa, jolloin ukuli puklaa appeensa pihalle pörröisenä pikku pallerona. Mm. tämä tulee opiskella kirjasta , kunnes on aika leikellä paketin mukana tullut aito pöllön oksennuspallo varovasti palasiksi ja lajitella sisältä oletettavasti löytyvät luut niin ikään paketin mukana tulleeseen lokerikkoon, josta ne voi puhdistuksen jälkeen liimata paperille hiiren, myyrän, linnun tai mikä elikko sieltä ikinä löytyykään, luurangon muotoon. Sitten oksennuksesta löytyneen luurankoinstallaation voi ripustaa vaikka seinälle. Poika on jo nyt ihan innoissaan, vaikkemme ole vielä edes alkaneet dissektoida oksupalloa. Kuinka voi olla ostamatta näin viehättävää tuotetta? Owl Puke!

7 kommenttia:

 1. Kuka niitä pöllönoksennuksia on kerännyt ja mistä? Hieno tuote!

  VastaaPoista
 2. En pikaselailulla löytänyt lähdettä juuri tuolle kirjan mukana tulleelle oksennukselle, mutta kirjassa suositellaan tilaamaan lisää oksupalloja täältä, joten eiköhän tuo meidänkin palleromme sieltä ole. Tuolla porukalla on hillitön määrä pöllönpönttöjä Missisippistä länteen. Kaikelle on näköjään kauppansa, pöllönoksennuksillekin.

  VastaaPoista
 3. Voisin kenties alkaa hyödyntää kaupallisesti Kertun sieviä pitkulaisia oksennuksia, jotka sisältävät pääasiassa kissankarvaa.

  VastaaPoista
 4. Itseni tuntien luultavasti ostaisin niitä.

  VastaaPoista
 5. Hih, huvittavia tuotteita, etenkin toi alempi :D Tulipas posti teille nopeasti, me vielä odotellaan Gordon Ramsayn keittokirjaa joka samaisesta alesta ostettiin.

  VastaaPoista
 6. Lienet huomannut, että sinua on siteerattu suositussa Kulutusjuhla-blogissa.

  VastaaPoista