5.1.2013

Mumbain zombiväylä

Palasin juuri Intiasta. Vaikka kaikenlaista liikennekaaosta on tullut eri maissa ennenkin todistettua, niin Mumbain trafiikki oli taas jonkinasteinen hämmennysennätys. Olin myös jäädä hevosen alle. En huomannut ollenkaan Victoriakärryä vetänyttä hummaa katua ylittäessäni. Se tuli vauhdilla pysähtyneen kuormurin vasemmalta puolelta ja olin jo ehtinyt ylittää kadun sen editse ennen kuin olin edes nähnyt sitä. Kaakki oli mennyt takaani vain millien päästä. Tunsin kuinka sen kavio astui sandaalini päälle sille about sentin kaistaleelle, joka näkyy kantapääni takaa. Vaimo ja poika pelastuivat myös täpärästi, kun joku katua ylittänyt veti heitä taaksepäin, ja vaimo sanoi nähneensä ikään kuin hidastettuna kuinka kaikilla neljällä kaviollaan jarruttava hevonen liukui minun ja heidän välistään katukivetystä pitkin.

Zombien kulkuväylät oli kuitenkin merkitty huolella. Vai onko tuo Frankensteinin hirviön suojatie?


2 kommenttia:

  1. En ole koskaan käynyt Intiassa, mutta ystäväni viettivät joulua Goalla, matkalta otetut kuvat olivat ihania. Minäkin haluan lähteä sinne. Hevosen alle jääminen on jotenkin hienompaa kuin Volvon yliajamaksi joutuminen.

    VastaaPoista
  2. Me olimme suurimman osan matkasta Diu-nimisellä saarella, joka on enempi paikallisten kuin meidän länsimaalaisten lomakohde. Hieno matka, jos kohta paikalliset ihmiset tuntuivat väliin pitävän meitä saaren merkittävimpänä nähtävyytenä... Matkasta tulee varmaan jatkossakin pieniä merkintöjä matkablogiin tai YouTube-kanavalle.

    VastaaPoista