27.2.2011

Pelottava juustonainen

Törmäsin jääkaapissa camembert-juustoon. Tai oikeastaan huomio kiinnittyi etiketin piirroshenkilöihin. Oli pakko skannata etiketti. (Tosin myöhemmin havaitsin, että löytyyhän siitä kuvia netistäkin.) Mieleen tuli väkisin sähköpostissa ja nettifoorumeilla kiertävä linkki mainioon kokoelmaan vanhoista kammottavista mainoksista.

Juustoetiketin mukavan näköinen setä heristää opettavaisen näköisesti sormea maanisen näköiselle tädille, joka ojentaa käsiään juustoa kohti. Mitähän tuossa kuvassa juustonvalmistajan tai etiketin tehneen kuvittajan mielestä tapahtuu? Mies esittelee löytämäänsä mainiota juustoa vaimolleen, joka on selvästi innostunut tuotteesta? Minusta tuossa joku setä toruu ähäkutti-tyyppisesti valkohomejuustoa himoitsevaa noitaa. Ei kannata tuijottaa kuvaa liian kauan, pelottava juustonainen meinaa tulla uniin.

1 kommentti:

  1. Tämä on kyllä mainion kamala etiketti! :D Sun kuvailu etiketin henkilöistä osuu kylä ihan nappiin! Kiitos myös linkistä muihin mainoksiin, olivatpa järkyttäviä ja samalla niin kovin hilpeitä. o.O

    VastaaPoista